Gård & Torp

"Bilderna är ju finare än i verkligheten!" – citat min mor. Avdelning släkten är värst.

”Bilderna är ju finare än i verkligheten!” – citat min mor. Avdelning släkten är värst.

Att döma av kommentarer vi fått på sociala medier är det ganska många som redan har sett att vi är med i nya numret av Gård & Torp.

I augusti förra året fick vi besök av frilansade Helene Magnusson från tidningen. Resultatet blev ett mycket trevligt reportage!

Men det där med fiskeintresset lever vi verkligen inte upp till. I fjol fick vi inte ett enda napp. Och i år står båten fortfarande på land. Några fisketips kommer ni inte att få av oss.
/Stina

P.S Har ni tröttnat på oss? Det har vi. Från och med nu går vi in i medieskugga – vi lovar.

Nr 6 av Gård & Torp finns i butik nu. Vi har prenumererat sedan vi köpte huset 2009. G&T har blivit vårt husorgan.

Nr 6 av Gård & Torp finns i butik nu. Vi har prenumererat sedan vi köpte huset 2009. G&T har blivit vårt husorgan därför är det extra roligt att vara med just där.

Om torpetberget

Vi som bloggar heter Christina Jarnlid och Mikael Lindblom och vi bor i Kristinehamn i östra Värmland. Under en längre tid hade vi letat efter ett fritidshus i vår närhet. Inget plinthus från 60-talet. Utan ett hus med anor. Något att försöka bevara. Utan att för den skull göra ett skansenhus av det. Under sensommaren 2009 hittade vi ett charmigt torp mellan Kristinehamn och Karlstad på Blocket. I annonsen – ett sött torpparadis med skogstomt. Efter visningen en solig sommardag kunde vi konstatera att det söta huset hade hål i taket, vattenskador, tvivelaktiga golv och utdömd skorsten. Helt perfekt! 2014 tog vi det stora steget och flyttade ut till det lilla torpet. Följ med oss på vår resa mot vårt drömtorp. Välkomna!
Detta inlägg publicerades i media. Bokmärk permalänken.

8 kommentarer till Gård & Torp

  1. Johan skriver:

    Medieskugga… trist! Är ju alltid kul att läsa hur andra lyckas med sin olika projekt.

  2. Karin skriver:

    Hittade just er blogg och har redan haft mycket nöje av att läsa om er resa med Torpet. Så fint det blir!
    Vi är med på samma tåg, fast åker i en annan kupé. Här är vår dagbok http://www.askastradet.wordpress.com
    -med samma designtema,dessutom.
    Hälsningar från /C&K

  3. Pelle skriver:

    Hallå där! Nu är vi många som tycker att er medieskugga har varat alldeles, alldeles för länge! Vi vill höra om era med-, mot- och framgångar. Och grusgångar för den delen oxå. Så ta ett steg ut i höstsolen och låt oss följa ned på er resa under hösten. Vi saknar Er!

  4. Ami skriver:

    Håller med de ovan. Vi saknar er! Visst, ni lovade att gå in i medieskugga, men inte för alltid väl?! Vill ju veta hur isoleringen av taket har gått t.ex.

  5. Eva skriver:

    Ja, nu får ni allt komma fram och sola er lite…

  6. Oslofru skriver:

    Tröttnar aldrig! 😀

  7. Mona skriver:

    Hei. Takk for inspirasjon! Håper dere blir lei av medieskyggen etterhvert, men skjønner at det kan være bra med pause. Jeg kjøpte mitt torp i høst og startet blogg i dag 🙂

Lämna en kommentar