Allt om fritidshus

I Allt om fritidshus kan ni läsa om oss.

Det är något bekant med omslaget på Allt om fritidshus.

I går kom det nya numret av Allt om fritidshus, och vad hittar vi där om inte ett reportage om oss. Sex sidor fyllda med bilder och text om Berget.
Ni som läst Hem ljuva hem har redan sett reportaget eftersom Caroline och Linn, som skrivit och fotat, sålde artikeln till två tidningar.

Det har gått över 1,5 år sedan de var här, och sen dess har det har hänt en hel del. Vi har fixat både avlopp och badrum.  Men det största av allt är att vi har flyttat hit. Att vi skulle vara åretruntboende vid den här tiden hade vi inte en susning om i juni 2013.

Christina

 

Om torpetberget

Vi som bloggar heter Christina Jarnlid och Mikael Lindblom och vi bor i Kristinehamn i östra Värmland. Under en längre tid hade vi letat efter ett fritidshus i vår närhet. Inget plinthus från 60-talet. Utan ett hus med anor. Något att försöka bevara. Utan att för den skull göra ett skansenhus av det. Under sensommaren 2009 hittade vi ett charmigt torp mellan Kristinehamn och Karlstad på Blocket. I annonsen – ett sött torpparadis med skogstomt. Efter visningen en solig sommardag kunde vi konstatera att det söta huset hade hål i taket, vattenskador, tvivelaktiga golv och utdömd skorsten. Helt perfekt! 2014 tog vi det stora steget och flyttade ut till det lilla torpet. Följ med oss på vår resa mot vårt drömtorp. Välkomna!
Detta inlägg publicerades i Övrigt, inomhus, utomhus och märktes . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s