Torpetberget.com

Vad får man för 350 kronor? En tredjedels årsprenumeration på Spotify. En halv tank diesel. Tolv mosbrickor. Bra val alla tre. Men vi har valt att lägga den summan på den här bloggen. Och för de pengarna har vi fått en egen com-adress och, håll i er nu, slipper webbplatsens blandade annonser under ett helt år. Vi har hela tiden sagt att vi inte vill göra reklam för saker vi inte kan stå för. Och eftersom vi inte haft en aning om vad bloggportalen valt att klämma in på vår sida tycker vi att det är väl spenderade pengar att helt enkelt bli av med budskapen. Så nu är de väck.

Den gamla adressen fungerar som vanligt ett tag till eftersom du omdirigeras i bakgrunden till vår nya renare, snyggare och proffsigare bostad. Byt om ni vill.

Bloggen + ny adress – annonser = sant.

Om torpetberget

Vi som bloggar heter Christina Jarnlid och Mikael Lindblom och vi bor i Kristinehamn i östra Värmland. Under en längre tid hade vi letat efter ett fritidshus i vår närhet. Inget plinthus från 60-talet. Utan ett hus med anor. Något att försöka bevara. Utan att för den skull göra ett skansenhus av det. Under sensommaren 2009 hittade vi ett charmigt torp mellan Kristinehamn och Karlstad på Blocket. I annonsen – ett sött torpparadis med skogstomt. Efter visningen en solig sommardag kunde vi konstatera att det söta huset hade hål i taket, vattenskador, tvivelaktiga golv och utdömd skorsten. Helt perfekt! 2014 tog vi det stora steget och flyttade ut till det lilla torpet. Följ med oss på vår resa mot vårt drömtorp. Välkomna!
Detta inlägg publicerades i Övrigt. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Torpetberget.com

  1. MrsUniversum skriver:

    Ja, kanske är det dags för mej att göra som ni om bloggandet ska fortgå!!! Kul att ni vill fortsätta berätta om ert projekt.

  2. Caroline skriver:

    Lägger upp nytt bokmärke. Gillar att kika in på er blogg då och då. Skönt att det börjar komma tillbaka lite med bloggar och tack för att ni vill dela med er 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s