Kronprinsessan

Skärmdump

Oj, då! För nästan två år sedan skrev vi ett blogginlägg som hette Kronprinsesserummet, med anledning av att det var kronprinsessan Viktoria och prins Daniels bröllop samtidigt som vi höll på att tapetsera kammaren på bottenvåningen. Nu, som av en händelse ni säkert kan räkna ut, har just det blogginlägget, de senaste två dagarna, seglat upp på en topp 15 -placering i vår statistik. Och det beror nog inte på att de vilsna surfarna ville se en svettig Stina med en klisterroller i näven.

Ska vi gissa att det finns några besvikna bloggläsare där ute?

/micke

Om torpetberget

Vi som bloggar heter Christina Jarnlid och Mikael Lindblom och vi bor i Kristinehamn i östra Värmland. Under en längre tid hade vi letat efter ett fritidshus i vår närhet. Inget plinthus från 60-talet. Utan ett hus med anor. Något att försöka bevara. Utan att för den skull göra ett skansenhus av det. Under sensommaren 2009 hittade vi ett charmigt torp mellan Kristinehamn och Karlstad på Blocket. I annonsen – ett sött torpparadis med skogstomt. Efter visningen en solig sommardag kunde vi konstatera att det söta huset hade hål i taket, vattenskador, tvivelaktiga golv och utdömd skorsten. Helt perfekt! 2014 tog vi det stora steget och flyttade ut till det lilla torpet. Följ med oss på vår resa mot vårt drömtorp. Välkomna!
Detta inlägg publicerades i Övrigt. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Kronprinsessan

  1. Sophie skriver:

    Ha ha ha, skulle vara rätt kul att se minerna om de förväntar sig ett barnrum på Haga men får se ert rum.. inte för att det skulle vara nåt fel på ert. Jag gillar förmodligen det bättre iallafall.:-)

  2. torpetberget skriver:

    Jäpp! Ha ha. Men tack vare det här kom vi på att vi glömt sätta upp en bild på Viktoria i rummet. Det får vi åtgärda :o)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s