Present

Äntligen semester. Och som vi har slitit. För att slippa en massa stora projekt när vi ska vara lediga har vi jobbat som myror de senaste veckorna. Torpet har varit en arbetsplats för oss. Och så vill vi inte ha det på semestern. Därför har vi dragit i handbromsen. Nu ska vi bara njuta av det vi gjort. Och det blev vääldigt fint ska ni veta. Men mer om det senare.
I torsdags när vi kom till torpet stod en ny borste på trappen. En otroligt fin kvast. Målad i kökets nya färger och med blommor och torpnamn. Ett litet konstverk som pryder bron. Vem som ställt dit den vet vi inte. Även om vi har våra aningar. Stort tack!
/Micke

Om torpetberget

Vi som bloggar heter Christina Jarnlid och Mikael Lindblom och vi bor i Kristinehamn i östra Värmland. Under en längre tid hade vi letat efter ett fritidshus i vår närhet. Inget plinthus från 60-talet. Utan ett hus med anor. Något att försöka bevara. Utan att för den skull göra ett skansenhus av det. Under sensommaren 2009 hittade vi ett charmigt torp mellan Kristinehamn och Karlstad på Blocket. I annonsen – ett sött torpparadis med skogstomt. Efter visningen en solig sommardag kunde vi konstatera att det söta huset hade hål i taket, vattenskador, tvivelaktiga golv och utdömd skorsten. Helt perfekt! 2014 tog vi det stora steget och flyttade ut till det lilla torpet. Följ med oss på vår resa mot vårt drömtorp. Välkomna!
Detta inlägg publicerades i produkter, verktyg. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Present

  1. Sara skriver:

    Så fint! Jag skymtar ett par fina ytterdörrar! Mer bilder tack! Och gärna färginspiation till innerdörrar… Stina, du gillar ju att måla!? /Sara

  2. Micke skriver:

    Ha ha, ja målning är väldigt tacksamt eftersom det är då som det blir fint igen. Bara jag kunde slippa förarbetet, ha ha. Du får ha tålamod. Alldeles snart kommer ett köksbonanza här i bloggen. Med all info. Håll utkik!
    Stina

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s