Gissa bajset

J på kullen kom förbi och ville ta några snöbär från vår buske vid vägen. Det fick han naturligtvis. De skulle ha barnkalas och behövde material till en lek som hette ”gissa bajset”. Vad snöbären hade med bajs att göra förstod jag inte men jag antar att antalet spillningar som J lyckades hitta var begränsat. Hur många skulle du själv pricka in? Rådjur, hare och älg kanske. Vi får göra en bajstävling med bilder här på bloggen nästa sommar så får vi se hur det går.

/m

Om torpetberget

Vi som bloggar heter Christina Jarnlid och Mikael Lindblom och vi bor i Kristinehamn i östra Värmland. Under en längre tid hade vi letat efter ett fritidshus i vår närhet. Inget plinthus från 60-talet. Utan ett hus med anor. Något att försöka bevara. Utan att för den skull göra ett skansenhus av det. Under sensommaren 2009 hittade vi ett charmigt torp mellan Kristinehamn och Karlstad på Blocket. I annonsen – ett sött torpparadis med skogstomt. Efter visningen en solig sommardag kunde vi konstatera att det söta huset hade hål i taket, vattenskador, tvivelaktiga golv och utdömd skorsten. Helt perfekt! 2014 tog vi det stora steget och flyttade ut till det lilla torpet. Följ med oss på vår resa mot vårt drömtorp. Välkomna!
Detta inlägg publicerades i Övrigt. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Gissa bajset

  1. En kanske b ttre fråga skulle vara vad r egentligen en lilja All teknisk information och blomsterprakt har naturligtvis en po ng.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s